Bekæmpelse af skimmel

Har du skimmelsvamp i dit hjem, campingvogn, eller båd fx. så anbefaler vi først og fremmest at du finder frem til forårsager vækstvilkårene til at der kommer skimmel. Derefter kan vi bekæmpe og forebygge den skimmelsvamp du nu er plaget af.

Hvorfor skal man bekæmpe skimmelsvamp?

BEKÆMPELSE AF SKIMMEL MED SKIMMEL PRO+

Bekæmpelse af skimmel( Med Koldtågekanon)
Kalundborg Haveservice tilbyder bekæmpelse af skimmel hos virksomheder, og private hjem. Er du blevet angrebet af skimmel så tilbyder Kalundborg Haveservice behandling mod skimmel og svampesporer med midlet Skimmel Pro+.

• Effektiv imod alle kendte svampe, gærsvampe og skimmel, bl.a. Aspergillus fumigatus, Aspergillus Niger/Brasiliensis og Candida albicans.
• Effektiv overfor et bredt spektrum af patogener inkl. svamp, gærsvamp og skimmel.

Fjerner: Bakterier, sorte belægninger, sporer, svamp og Gærsvamp m.m.
På følgende flader: Glas, Murværk, Natursten, Plast, Træ og træer. Alle faste som porøse flader.
(Skal IKKE skyldes efter)

BioCid er et IKKE korroderende produkt.
(Gælder også for plast og bløde metaller som – Kobber og aluminium)

BEMÆRK
At behandlingen kræver at du selv gør en indsat for at opretholde et indeklima som ikke fremprovokere nyvækst af skimmel. Dvs udluftning af hjemmet og at kilden til skimmelsvampens påbegyndende vækst opspores og forebygges så ikke der efterfølgende dannes ny skimmel. Midlet bekæmper kun den levende svampeorganisme og forebygger nyvækst, men det fjerner desværre ikke kilden til problemet. Derfor er det vigtigt du tager hånd om problemet.
Det kan fx dårligt indeklima, fugt i væggene og mm.. 

erfor er det en rigtig god idé at få det bekæmpet så snart væksten opdages.

Priser for bekæmpelse af skimmel

Prisen på desinficering afhænger af hvor mange antal m2 du skal have desinficeret. typisk vil 100 m2 koste 1300 kr.- incls moms